Geen producten (0)

Goedkope meubels?

Elit Meubel te Deventer is al sinds de oprichting in 2012 bekend als een goedkoop kwalitatief woonwinkel . Indien je opzoek was naar voordelige meubels dan bent je op de juiste plek terecht gekomen. Wij hebben prachtige meubels. Deze meubelen zijn zo goedkoop omdat deze in grote aantallen worden ingekocht. Door de grote rechtstreekse inkoop kunnen wij de prijzen zeer laag houden. De woonkamers zijn zeer voordelig geprijsd. Ook hebben we zeer voordelige bankstellen, hoekbanken en loungebanken.

Bent je een starter en wilt je voor weinig geld zo goedkoop mogelijk je woonkamer inrichten, maar verwacht je wel daarvoor kwaliteit en originaliteit terug te krijgen. Dan bent je bij
Elit Meubel aan het juiste adres. Of heeft je ergens leuke meubelen gezien, maar de prijs bevalt je niet. Vraag het ons en wij kijken of dezelfde meubelen, banken, hoekbanken of loungebanken voor een lagere prijs kunnen aanbieden.

In de winkel hebben wij meestal ook aanbiedingen waarbij wij showroommodellen voor een lage prijs verkopen. Prachtige meubels van goede kwaliteit vindt je bij ons. Kom langs en proef de kwaliteit in de showroom in Deventer. De verkoopadviseur staat je graag te woord.

Klein budget

Het fijne bij deze meubels is dat je met een klein budget een matchend interieur aanschaft. je koopt meubels in het zelfde stijl en ze zijn toch betaalbaar. De investering is veel minder. Ook als je aan wat anders toe bent koop je met goedkope meubels een mooi en modieus interieur. De uitstraling en sfeer van uw huis zien er top uit. Aan de prijs van de meubels hoeft het niet te liggen. Ook de afwerking van deze meubels is namelijk top.

Service

De service bij Elit meubel ligt hoog in het vandaal, is er wat verkeerd gegaan met de bestelling zijn je producten niet zoals u ze heeft gewenst. Bel ons en wij zorgen dervoor dat het zodanig wordt opgelost dat wij een tevreden klant hieraan over houden en je nog jarenlang plezier beleeft van je producten.

Elit Meubel bestaat sinds 2012.

Door onze grote inkoop kunnen wij u prachtige meubels aanbieden voor zeer lage prijzen.
Naast dat wij u een zeer scherpe prijs aanbieden garanderen wij u ook een goede service na de aankoop.
De meubels worden door onze eigen bezorgdienst bij u thuis gratis geleverd en  gemonteerd.
Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze mooie showroom in Deventer.

Over Ons

Elit Meubel | Voordelige Kwaliteits- Meubelen, (Leren) Bankstellen, Hoekbanken, Eiken of Landelijke Meubels en Stoelen | meubilair deventer, meubelzaken deventer, goedkope meubels

 

Facebook